tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Mer än bara roligt

Du är varmt välkommen att handla hos oss varje gång du behöver hjälp att finna den perfekta presenten till någon. Vi har ett brett utbud av smarta och roliga presenter, men vi har också väldigt mycket mer än så. Här på Prylstaden finner du allt för bilen, båten, datorn, hemmet och din fritid - allt i prylväg vill säga - och allt i högsta tänkbara kvalitet.

Vi tar in nya, smarta prylar snabbare än någon annan prylbutik på nätet och vi är noggranna med att bara välja ut de bästa produkterna.

Till bilen

Att äga bil är för en del ett nödvändigt ont, men för många andra är det en kär ägodel. Det finns många roliga saker att utrusta sin bil med, allt från smart bilbelysning till GPS:er, kameror och billarm. Den som kör mycket bil brukar vilja investera i prylar som bilskärmar och en riktigt bra bilstereo. Prylstaden har allt för din bil - och mer!

Till hemmet

Varje hem har en uppsjö prylar som man inte lägger särskilt mycket vikt vid så länge de finns och fungerar som de ska. När något går sönder eller behöver bytas så märks det dock med besked. Vi har allt för ditt hem i form av belysning, telefoni, elstyrning & kablar, larm & säkerhet samt allehanda hushållsvaror. Gör vardagen enklare - köp allt du behöver för ditt hem från oss på Prylstaden så får du bästa tänkbara produkter till bästa pris.

Till datorn

Idag hr alla en dator och ofta flera stycken, samt en surfplatta och en smart telefon. Det är inga konstigheter. Alla dessa prylar kräver dock sina tillbehör och det är hos oss du hittar dem. Köp dina USB-prylar, dina laptoptillbehör, din router och alla möjliga gamepads hos oss. Vi har allt du behöver till ett uppkopplat liv, plus oändligt mycket mer.

Varmt välkommen til loss på Prylstaden!